Accommodatie

De trainen gegeven vanuit Stal Holistisch trainen vinden voornamelijk plaats op externe locaties. Voor het geven van de trainingen wordt Kirsten  ingehuurd door (leden van) manege’s, pensionstallen, rijverenigingen, particuliere groepen etc. Dit geldt eveneens voor de lessen van lesklanten. Deze worden nagenoeg allen gegeven op uw eigen (voorkeur) locatie. Dan kan zijn waar u paard gestald is, op een rij locatie vlakbij waar uw gestald staat, maar ook begeleiding op bijvoorbeeld een wedstrijdlocatie is mogelijk. 

De privé-accommodatie waar Kirsten haar eigen paarden heeft staan is gebaseerd op zoveel mogelijk keuze vrijheid van de paarden en bevat de volgende faciliteiten:
– 3 individuele geschakelde ruime, open stallen welke de gelegenheid bieden aan de paarden om 24/7 te kiezen tussen hun stal, de zandpaddock (met grote hooiruif) en (diverse) weilanden.
– zandpaddock (met gehele jaar door aanbod van uiterst kwalitatief hooi)
– weilanden
– 20 x 60 meter buitenbaan
– poetsplaats
– wasplaats
– opslag
– ruime zadelkamer

Voor verdere informatie verwijs ik u door naar de thema´s in de linkerkolom van deze pagina. Hier treft u veel informatie over de denk en werkwijze van Stal Holistisch Trainen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen, dit kan zowel per e-mail, telefoon (bellen of whatsapp) alsmede via pb op facebook.