Voor wie?

De trainingen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht het niveau, uw ervaring, de discipline waar u in rijdt, of uw wel of geen eigen paard heeft, knelpunten/ problemen of meer wilt weten. Iedereen die op een verantwoorde manier om wil gaan met een paard, inzicht wil krijgen in ´hoe en waarom´ en opzoek is naar gediplomeerde en deskundige begeleiding is bij ons aan het juiste adres.

Het is voor jong, oud, ervaren of onervaren mensen, een unieke beleving om te zien en te voelen wat er bereikt kan worden met Holistisch Trainen. Door de verschillende vormen van Natural Horsemanship te combineren met Klassieke Dressuur en Reguliere Trainingen is Holistisch Trainen geschikt voor elke niveau en discipline, ongeacht of u wel of geen probleem heeft.

Het doel is vooral om u een betere kijk te geven op het werken met en houden van paarden. Het is vooral belangrijk dat u en uw paard plezier hebben in het werk. En dit kan met elk paard, in elke discipline, in elk niveau en met elke ruiter of amazone.

Ook mensen die (nog) geen eigen paard hebben zijn bij ons welkom. Mocht u in de toekomst toch een eigen paard willen aanschaffen, dan heeft u een goede basiskennis daarvoor opgebouwd. Tevens is het mogelijk dat ikj u adviseer bij de aanschaf van uw paard.

Door de holistische visie, kennis en kunde is mijn klantenkring erg divers. Mocht u knelpunten hebben met uw paard, of wilt u juist zoveel mogelijk knelpunten voorkomen, geïnteresseerd bent in 1 van de trainingsmogelijkheden of een hele andere vraag hebben, dan kunt u uiteraard ‘contact’ met opnemen.