Paard & Kindercoach

De individuele coaching worden gegeven van maandag t/m vrijdag, van 9:00 uur t/m 20:00 uur (op aanvraag ook op zaterdag). Onder deskundige begeleiding en met speciaal geselecteerde en opgeleide paarden. De individuele coaching duurt (afhankelijk van de hulpvraag) zn 1,5 uur. Het voordeel van de individuele sessies is dat uw kind 1 op 1 ondersteuning heeft en gedurende de gehele sessie met het paard spelenderwijs werkt . Om een beeld te geven van de effecten en doel van de hulpvraag t.a.v. de begeleiding kunt u kijken bij ‘doelgroep’. De minimum leeftijd is 7 jaar voor de kinderen die in aanmerking komen voor deze vorm van begeleiding.

‘Bee Happy’ boekje:
Welke vorm uw kind ook volgt, ieder kind krijgt een ‘Bee Happy’ boekje. Het doel van het boekje is om alle positieve ervaringen, leermomenten en tips op te schrijven. Daarnaast mag het kind gedichten, versieringen, tekeningen en teksten in het boekje schrijven, welke te maken hebben met een trainingsessie. Zo kan het kind op ieder gewenst moment in het boekje bladeren en deze momenten en tips weer herlezen. Naast dat deze ondersteuning goed is voor de ontwikkeling van het kind, kunnen ouders en begeleiders ook lezen wat er tijdens de trainingen gebeurd.

(Eigen) paard of pony
Heb je een (eigen) paard of pony welke je mee kunt nemen naar de individuele coaching dan is dat uiteraard mogelijk. Wel zal bekeken worden of dit paard geschikt is voor het kind, zodanig dat deze in een veilige setting spelenderwijs met het paard kan werken aan de hulpvraag. Mocht blijken dat het coachingsproces op bepaalde vlakken beter gestimuleerd kan worden door een paard van mijzelf in te zetten, dan zal ik voor die keuze gaan.

Kirsten Daamen en haar team
Bij het kopje ‘even voorstellen’ vind u meer informatie over mij. Tevens kunt u daar een korte beschrijving vinden van het team dat achter mij staat, uiteraard horen daar ook de paarden bij. Tevens vind u in de linkerbalk informatie over mijn visie, de accommodatie en andere trainingen die ik verzorg.